Welcome in my wordpress – I hope you like this wordpress ~

EXO’s Advertising and Magazine

Oke readers, sekarang aku mau nge-share beberapa iklan dan majalah yang pernah dibintangi oleh EXO.

Kalo gitu, mari dicek. ChenKaiD.Ot :

 

Iklan/Advertising 

  • EXO-K
  1. Calvin Klein (2012)
  2. Ivy Club (2012)
  3. The Face Shop (2012)
  4. Sunny10 (2012)
  5. Samsung (2012)

Majalah/Magazine

  • EXO
  1. W (2012)

 

  • EXO-K
  1. High Cut – 2012
  2. GQ – 2012
  3. Vogue Girl – 2012
  4. InStyle – 2012
  5. L’Officiel Hommes – 2012
  6. 10Asia – 2012
  7. Cosmopolitan – 2012
  • EXO-M
  1. 当代歌坛 (Dangdaigetan) – 2012
  2. SoCool – 2012
  3. Men’s Health – 2012
  4. Pop Magazine – 2012
  5. CeCi – 2012
  6. Ray Li (瑞丽) – 2012

 

Oke readers, udah aku post ya tentang iklan dan majalah yang pernah dibintangi sama EXO. Oh ya, ini itu aku ngetik sendiri pake tanganku #lebay  , jadi tolong hargain ya dengan cara RCL !

 

And gomawo ne karena udah mampir ke wordpress ku yang bisa dibilang ga bagus-bagus banget sih, haha. Pokoknya, jeongmal gomawo ne🙂

 

KAMSAHAMNIDA

kamsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s